Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Text reeditat la Breaza/Bucuresti 2014 … spre analiza si atitudine publica
Invitatie apel – actualizata de:
Presedintele/ing. si economist/Aristide Buzuloiu care a legalizat inscrierea prin:

1.    Decizia civila 45 R a T. Buc Sectia civila/26.03.2007 „SFATUL TARII TUTUROR ROMANILOR = Eradicarea Saraciei si Nedreptatii ” (ST-ESN)
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; website: www.sfatultarii.ro
2.    Temei legal fiind si Constitutia Romaniei, incepand cu titul 1, articolul 1 = text/1/
„Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil”

Stimaţi ROMÂNI DE PRETUTINDENI !

ONG  Sfatul Tării, constatând ca şi Dvs, continua DEGRADARE a VIETII LUMESTI, caracterizată  şi de maximizarea NESIGURANTEI zilei de mâine, VĂ REINVITĂ să reanalizam URMĂTOARELE GÂNDURI-ACTUALIZATE si în faza de ANTEPROIECT - spre a le înscrie - după primirea OPINIILOR celor ce vor să se implice - în scopul de a declanşa unitar împreună organizarii =  unei REVOLUŢII MORALE PAŞNICE in speranta unei VIETI NORMALE subscrisa trecutului sau "O ROMANIE MARE, in vechile hotare"...
Ca Stat National Unitar Roman doar al COSANGENILOR!"

1 - PRINCIPII GENERALE (rog a se reciti şi Statutul...)
- Nu luptăm niciodată ÎMPOTRIVA vreunei persoane fizice, inclusiv decidente, NU DISTRUGEM ceva sau pe cineva, ci NE PROPUNEM sa CONSTRUIM impreuna ceea ce meritam noi, naţia ROMANA: O VIAŢĂ NORMALĂ în PACE şi ARMONIE!
- Pe cei vinovaţi de starea de degradare a Romaniei si vietii noastre, îi sfătuim să rămână la dispoziţia PUTERII UNOR LEGI DREPTE,  = LEGILE MORALEI DIVINE, incluzând şi regula: "NOI NU VREM MOARTEA PĂCĂTOSULUI, ci ÎNDREPTAREA LUI";
- Rog sa fim incredintati ca pe toti ne asteapta judecata de "apoi", a Sfintilor nostri Parinti: Tatal Ceresc si Mama Divina, Creatorii tuturor vazutelor si nevazutelor, judecate pe care NIMEMI nu o poate vreodata ocoli!...
- Credem de asemenea că orice iniţiativă trebuie sa inceapa cu un Anteproiect ce devine act normativ şi capătă putere de aplicare, doar cu ACORDUL DEMOCRATIC AL FORTELOR legale ale COMUNITATILOR alese majoritar, in mod transparent,  a căror onestitate să poată fi dovedită; în cazul contestatiilo sau decizii de forţă majoră, finalul se va decide prin REFERENDUMUL MAJORITATII ABSOLUTE!
TOTODATA ROG!
- Trebuie sa acceptam ca regulă generală, că PROFESIONIŞTII şi doar aceştia, trebuie să fi FOLOSIŢI în treburile "cetăţii", iar CONTROLUL se fie făcut doar  de BENEFICIARUL REAL si NU de UN OARECARE MANDATAT abuziv sau necinstit!
- In constatarea noastra, deocamdata foarte putini sau mai tematori,  LIBERTATEA DE EXPRIMARE pasnica, este un DREPT ce NU POATE fi îngrădit de nimeni si in imprejurare! /inclusiv în starea de urgenţă./ In baza legii morale, a SOLIDARITĂŢII NAŢIONALE, în vremuri grele, toţi trebuie sa actionam ca unul!

2 - ASPECTE ALE LUMII CONTEMPORANE
- Din ianuarie 2009 "Sfatul Tării" avertiza, fără succes, că SUNTEM MANIPULAŢI pretinzându-se de varii guverne, că ne aflam în faţa "unei CRIZE ECONOMICE... ciclice a CAPITALISMULUI"; că omenirea ar fi „LA RĂSCRUCEA dintre SFÂRŞITUL celui de al 2-lea VAL industrial şi ÎNCEPUTUL celui de al 3-lea VAL, al unei LUMI NOI, lumea erei informaţionale". De fapt, „noua lume" este produsul slugilor satanistilor  sub dictatura forţelor MALEFICE mondiale! Se omit avertismente ca si cele puse pe seama unor filozofi, ca Andre Malraux,etc:  Personal cred ca avertizarea este corecta „Secolul 21 va FI RELIGIOS SAU NU VA FI DELOC!" In fond si multiplele religii ale omenirii, care sunt discutabile, vorbesc despre lumea de dincolo de moartea pamanteasca, ca lumea cea fara de sfarsit exista, ca judecatorul numit Dumnezeu  (Tatal ceresc si Mama divina)  si ca sunt certitudini: Moartea clinica, judecata de apoi, ca si vesnicia nemuririi!
- DECIDENŢII stiuti lumii atee, cu sprijinul SLUGILOR SATANEI, au decis, după secole de exploatare în care au ACUMULAT abuziv BOGĂŢII IMENSE, iar SĂRĂCIA a cuprins majoritatea populaţiei lumii şi afectat grav ecosistemul, vizeaza să instaureze (si sub ameninţarea războiului nuclear...) o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ în care prin forţă, să conduca omenirea cu un GUVERN mondial unic!

- Totodata asistăm la fenomenul disoluţiei FAMILIEI, prin proliferarea precum: consumismul, prostitutia, plata ne-muncii, încurajarea lenii, crearea de cazinouri, felurite cluburi ... jocuri de noroc, înstrăinarea avuţiei naţionale prin furt instituţionalizat, excrocarea capitalului şi îndatorări înrobitoare , pentru nu putini naivi, care se imprumuta de la banci, iar unii numai putand plati, se sinucid...!

Mai observăm cum lupta contrariilor, se extinde, consolidand 2 clase sociale cu interese ANTAGONISTE, clasificate de pandurul gorjean Tudor Vladimirescu:
a. TAGMA JEFUITORILOR protejată de legi făcute de ei pentru a le conserva afacerile, interesele materiale prin furt organizat, legalizat, formand mafii...!? si
b. NORODUL, a cărui sursă de venit este MUNCA inrobitoare, insemnand in fapt necesitatea de a-şi vinde capacitatea de muncă pe mai nimic!

JEFUITORII îsi apără averile, lăsând voit haosul, prin aceasta un câmp liber: violenţei, alcoolismului, depravării morale, crimei organizate, creşterii ratei sinuciderilor şi multor altor fenomene sociale, toate predilect fiind cele predilect malefice...?!
În acest scenariu diabolic construit sub masca manipulării prin minciună, vor OMORÎ pe mulţi dintre cei ce cad pradă alcoolismului, consumului de stupefiante de orice fel, cei care acceptă sa predea armele sub deviza suicidă „asta-i viaţa";

- Totodată, toate falsele biserici, lansează principii sataniste ca "FERICIŢI CEI SĂRACI", iar în acest timp falşii slujitori ai unui fals Dumnezeu, se îngraşă, fac averi si sunt protejaţi de false legi-ierarhii, înşelând-exploatând enoriaşii naivi!

- Putem spune în concluzie, că în momentul de faţă trăim apocaliptic:  bogaţii de pretutindeni şi-au propus mai nou să realizeze EXTERMINAREA a miliarde de SĂRACI la nivel planetar, fiecărui stat, inclusiv României ciuntite, revenindu-i „o cotă" din acest holocaust.
CONCRET exterminarea populatiei, va continua,  dezvoltand si în aceasti ani, etc:  FOAMETEA, SUBNUTRIŢIA, noi BOLI induse, provocate prin alimente, apa contaminata, vaccinuri, medicamente, ce vor secera VIEŢI NEVINOVATE!

3 - SOLUŢII propuse DEZBATERII si DECIZIEI SOCIETĂŢII CIVILE:

Ne adresăm clasei sociale formate din SĂRACII ţării şi ai lumii: NORODUL, cei care reprezintă cca. 2/3 din alegătorii ţării, CEI CARE MUNCESC CINSTIT şi cu ADEVARAT, fie cu braţele fie cu mintea, cei care produc PLUS VALOAREA, temelia dezvoltării societăţii şi a progresului.

Considerăm că noi aceşti OAMENI, doar printr-o renaştere morală şi lepădându-ne DE FORŢELE MALEFICE ale lui Satan, ÎNTORCÂNDU-NE la DUMNEZEU cel Adevarat, trebuie, ca inainte de moarte REDEVENIM FORŢA MAJORITATII DECIDENTE în fiecare comunitate! Ei - noi constientizand viitorul, putem alege DRUMUL CREATORULUI = Dumnezeu!

În concluzie: reluam tintele, solutia = Romania Mare ca stat national unitar crestin, cu toti sa fim consangeni...[ ROMÂNII să fie singurii STAPÂNI în pe casele LOR, pe glia LOR, pe bogăţiile şi munca LOR cinstită!] Străinii sunt doar OASPEŢII NOSTRI, iar etniile minoritare vor fi acceptate doar ca cetăţeni, in vizite temporare, cu pasaport si anumite drepturi CIVICE inalienabile (mai puţin dreptul de a fi ales), fără pretentii teritoriale - favoruri de orice altă natură materiala!

Pentru toate acestea şi altele, propunem unele soluţii, supuse dezbaterii publice:

A - Sa ne opunem cu fermitate capitalismului-imperialist, care a decis accelerarea EXPLOATĂRII POPOARELOR, EXTERMINAREA SĂRACILOR şi prin infometare, in vederea instalarea unei noi ORDINI MONDIALE: A FORTELOR RĂULUI - Satanist!
B - Solutia unica o reluam acum si in vecii vecilor: Sa schimbam DIRECŢIA gresita pe care azi tacit o acceptam si sa trecem imediat cu totii - mic si mare: cea A RECONCILIERII omului cu DUMNEZEU UNUL, cu NATURA  şi între toţi semenii, prin legalizarea unor norme morale ale societăţii, precum:

- LEGEA IUBIRII UNIVERSALE a LUI DUMNEZEU Unul (Tatal ceresc si Mama divina) şi a APROAPELUI, neuitand si etapele - variantele mantuirii finale - de care nu scapa nimeni: nici bogatul si nici saracul!
Incontestabil, exista - reluam - Judecata de apoi, urmata de continuarea vietii dincolo de viata si de moartea pamanteasca: Cea a vesniciei "A nemuririi, a vietii cea fara de sfarsit"
C - Prezentam un prin set de tinte concrete, privitor la natia romana,  ce se supun dezbaterii, amendarii si finalizarii in comnun a deciziilor - O majoritate legala dovedita prin inscrisuri.

1 - STAT NAŢIONAL - UNITAR ROMÂN in vechile-i hotare "Romania mare"  cea din 1 decembrie 1918 şi TOTODATA  un stat INDEPENDENT - SUVERAN neangajat în structuri,  politici partizane, de tipul NATO, Uniunea europeană, etc.
2 - Denumirea statului să fie: „DACIA-ROMÂNIA", căci noi nu suntem urmaşii Romei, ci ai geto-dacilor LIBERI.

Geto-dacii sunt cei care au constituit unul dintre primele state civilizate ale Europei antice, care au fondat ginta latină (astăzi sunt cunoscuţi sub numele greşit de „etrusci", aceştia sunt  GEŢII plecaţi din bazinul Oltului şi stabiliţi în nordul Italiei de astăzi..) si au constituit al doilea stat ca mărime şi putere în Europa (pe timpul lui Burebista), ce au înfruntat Imperiul Roman în timpul lui Burebista, dar mai ales în vremea lui Decebal (Diurpaneus), au scuturat jugul lui Traian după 164 de ani de asuprire şi în final au distrus Roma în anul 410 d.Chr., sub comanda regelui get (NU „got"- altă denumire falsă) Alaric, „Etruscii" şi „goţii" au fost în realitate GEŢII (getae), STRĂMOŞII NOŞTRII!

România nu va trebui sa fie NICIODATĂ un stat MULTINAŢIONAL, ci doar UN STAT AL ROMÂNILOR, cu posibilitatea acceptării unor etnii conlocuitoare, cu condiţia ca ei sa accepte CULTURA ROMÂNEASCA si a unui numar limitate de drepturi; Dar cu totii folosind, O SINGURĂ LIMBĂ şi fiind un SINGUR POPOR.

3 - Prin LEGE, accesul la înalte funcţii şi demnităţi ale aparatului de stat, nu va fi permis DECÂT persoanelor care obligatoriu trebuie sa fie doar cei ce sunt simultan:
•    de NAŢIONALITATE română;
•    si sunt NUMAI de CETĂŢENIE română.
„Naţionalitatea" este dată de apartenenţa ETNICĂ (sau genetică) a persoanei, în vreme ce „cetăţenia" este un contract de facto între persoana fizică şi unul sau mai multe state, prin care au drepturi şi obligaţii explicite! Dar se interzice accesul în cadrul aparatului de stat al persoanelor care au mai multe cetăţenii sau care, chiar dacă au cetăţenie română, nu sunt şi de naţionalitate română.

4 - REINTRODUCEREA PEDEPSEI cu MOARTEA, inclusiv in infracţiuni cu grad mare de periculozitate: SUBMINAREA ECONOMIEI NAŢIONALE, SABOTAJUL, SUBMINAREA ECONOMIEI DE STAT - PRIVATE, DEZASTRE ECOLOGICE provocate...

5 - INTERZICEREA FINANŢĂRII de la BUGET a PARTIDELOR POLITICE şi a oricăror alte forme de organizaţii, asociaţii, firme etc. cu caracter PRIVAT.

6 - INTERZICEREA funcţionării organizaţiilor politice/partidelor, pe criterii ETNICE; vor funcţiona doar organizaţiile etnice şi vor fi finanţate doar cu capital privat.

7 - BOGĂŢIILE SOLULUI, SUBSOLULUI, apelor, pădurilor, dar şi pământul, domeniile şi sectoarele STRATEGICE,  vor fi TOATE în proprietatea şi admnistrarea STATULUI. Limitele proprietăţii private vor fi stabilite prin legi specifice decise explicit.

8 - EMITEREA şi circulaţia monedei naţionale se va face DOAR prin structuri bancare de STAT NAŢIONALE sub coordonarea unica a Băncii Naţionale. În schimburile de mărfuri, se va folosi şi o altă monedă, printr-o singură Bancă de Comerţ Exterior aflată în subordinea şi administrarea Băncii Naţionale.

Băncile cu capital mixt sau străin vor fi interzise; toate imediat naţionalizate şi recuperate profiturile! Normalizarea monetară va fi realizată prin RE-naţionalizarea capitalului şi supusă unui sever control al fluctuaţiilor speculative.

9 - Se va reactualiza legea 18/1968 privind averile ILICITE, prin confiscare, iar în cazuri grave  cu pedeapsa capitală sau detenţie pe viată. Urgent, se va înfiinţa închisoarea datornicilor. Instantele vor fi obligate ca in toate procesele sa emita decizii definitive, in maxim 2 luni de la punerea pe rol a oricarei cauze!

10 - ROMANIA va fi exclusiv un STAT LAIC. INTERZICEREA finanţării de la buget a feluritelor culte: acestea se vor organiza şi sustine DOAR prin CONTRIBUTIA credincioşilor - sub control gestionar al bugetelor, inclusiv utilizarea donaţiilor  primite şi a modului cum sunt cheltuiţi banii sau gestionate averile. Totodata pământurile, pădurile şi similare, care depăşesc o anumită suprafaţă prevăzută prin lege, se VOR NATIONALIZA şi preda natiunii spre folosinţă temporara.

11 - TOATE VENITURILE LUNARE se vor impozita progresiv, plecând de la o SCARĂ UNICĂ de SALARIZARE în raport cu o serie de criterii specifice cum ar fi: domeniul, condiţiile specifice de muncă, gradul de calificare, vechimea în muncă, eficacitatea (raportul dintre obiectivele propuse şi cele atinse) şi eficienţa (raportul dintre obiectivele atinse şi resursele cheltuite) dovedită.
Un NOMENCLATOR UNIC de SALARIZARE care va porni de la raportul 1 corespunzător câstigului minim şi ajungând la raportul 7 considerat maxim, atât pentru sectorul bugetar şi cel privat, cu libertatea acestuia din urmă de a utiliza valori mai mari, dar niciodată mai mici! Treptele salariale vor fi insa identice.

12 - Pentru merite şi rezultate dovedite, se va putea acorda de Consiliul de administraţie, o primă excepţională având cuantumul egal cu maxim cuantumul salariului net pe care-l primeşte persoana respectivă. Excepţie fac inovaţiile - invenţiile brevetate, care conduc la obţinerea de rezultate deosebite la nivelul economiei naţionale (descoperirea unor noi tehnologii, de pildă) sau cele care revoluţionează ştiinţa şi tehnica universală!
In aceste cazuri, câştigurile sunt proporţionale cu importanţa descoperirii făcute şi impactul economic obtinut.

13 - Creditorul bugetar să nu mai aibă un statut privilegiat, ci să fie supus aceloraşi acte normative ca toate persoanele fizice şi juridice; aceleaşi termene de prescripţie şi termene procedurale, obligaţia de a plati taxe judiciare, egalitate în faţa instituţiei de drept a nulităţii absolute; de asemenea, creditorul bugetar să nu poată calcula debitorilor săi, sume mai mari decât dublul debitului iniţial, aşa cum prevede Codul Civil, această prevedere urmând a fi comună tuturor persoanelor fizice şi juridice din România, inclusiv a organizaţiilor de stat.

14 - În România să domnească principiul egalităţii în faţa legii! În prezent in tara noastra se încalcă grosolan acest principiu. Potrivit moralei, credintei, a cere debitorului mai mult de maxim dublul sumei datorate se numeşte CĂMĂTĂRIE, ce trebuie interzisă şi declarată ca delict penal, incluzând şi pedeapsa capitală!

15 - MUNCA cinstită şi dovedită prin rezulate si constatari dovedite la vedere, INOVAREA şi ECONOMISIREA, vor fi temeiul dobândirii unor VENITURI-BUNURI personale,  colective, similare practicilor mondiale deja bine stiute. PROPRIETATEA privată va fi limitată la o anumită valoare legalizata, fiind, interzisă acumularea de averi uriaşe în folosul unei persoane sau a unui grup...NIMENI nu este mai presus de lege, ceea ce înseamnă că toate persoanele vor răspunde în mod egal în faţa legii, fara privilegii la vedere sau subterfugii!

16 - ORICE bugetar va putea primi temporar în interesul serviciului, locuinţă gratuită pe timp limitat, în spaţii din proprietatea statului, dar fiecare beneficiar se va deplasa la locul de muncă pe cheltuiala sa, cu excepţia delegaţiilor şi alte precizari prevăzute de lege (de ex, militarii care primesc misiuni ce comportă şi deplasări, vor face aceste deplasări, cazari „pe cheltuiala statului").

17 - Toate investiţiile şi cheltuielile bugetate, vor FI TRANSPARENTE - la vedere, nimic secretizat. Aceste scoateri de bani din bugete, trebuie să fie controlate si decontate in acte imediat de către societatea civilă beneficiară, cu documentele la vedere! PREJUDICIILE produse si dovedite prin controlul obligatoriu de CFI, realizate prin deturnarea de fonduri bugetare sunt FAPTE PENALE grave pentru care vor trebui să răspundă  in maxim 5 zile, de TOATE persoanele implicate.

18 - Administrarea şi execuţia bugetelor de stat vor fi făcute publice şi de la un anumita valoare prestabilita prin bugetele anuale sau rectificari, vor fi aprobate prin referendum local, regional sau naţional (după cum acestea au fost constituite = bugete locale, judeţene sau naţionale) pentru ca apoi decontarile sa corespunda cu aprobarea investiţiei initiale, să fie insusita de societatea civilă implicată.

19 - Ministerele vor fi max. 10 şi se vor interzice alte structuri conexe; schemele vor fi aprobate anual prin Buget si vor cuprinde un minim de mijloace de transport produse in ţară, la dispoziţie doar în timpul şi interesul seviciului. Aceste cheltuieli nu pot depăşi un anumit cuantum prevăzut în lege. Deplasările şi delegaţiile în străinătate se vor aproba decât numai dacă există un interes naţional care să presupună necesitatea organizării acestor deplasări, eficienţă dovedita. In caz contrar se vor imputa participanţilor si decidentilor, în cadrul acestora nu pot fi incluşi sub nicio formă şi membrii familiei sau terti in afara delegatului şi nici perioade de timp sau cheltuieli mai mari decât cele mandatate anterior - diferenţele se vor imputa.

20 - Legea Lustraţiei va fi rescrisa incluzând şi cele decise de Proclamaţia de la Timişoara; vinovaţii pentru faptele săvârşite în timpul sau după regimul comunist vor fi judecaţi şi condamnaţi, cu recuperarea daunelor. Daca cei vinovaţi au murit răspunderea civilă revine succesorilori. Aceste fapte sunt raman imprescriptibile!

21 - Parlamentul va fi UNICAMERAL va avea maxim 221 parlamentari - aleşi pentru fiecare cca. 100.000 locuitori cu drept de vot şi făcând parte OBLIGATORIU din acea comunitate. Prin lege, persoanele canditate si alese vor trebui să fie JURIŞTI (în cazul Parlamentului, cel puţin 2/3 din parlamentari), dar şi persoane cu studii superioare în alte domenii: ingineri, medici, sociologi, etc., cu vârste cuprinse între 35 şi 55 de ani. Toate cheltuielile vor fi sustinute de comunitatea locala.
Alegerea se va face pe liste NOMINALE, iar susţinerea poate fi făcută de partide, societatea civilă sau ca independenţi.

DEVINE ALES cel care a dobândit MAJORITATEA DE VOTURI exprimate, dar validarea se va face doar dacă au participat minim 75% din cei cu drept de VOT, incluzând şi diaspora, toţi cetăţenii cu dublă cetăţenie.

Statul nu va finanţa nimănui campania electorală şi nici nu va subvenţiona activităţi politice, sedii, birouri parlamentare, mijloace de transport, etc.

În caz de neprezentare la vot a cetăţenilor, se va considera aceasta ca VOT DE BLAM asupra întregului electorat şi OBLIGATORIU în alegerile care se vor reorganiza nu vor mai putea participa aceiaşi "ofertanţi politici", ci altii. Între cele două scrutinuri, conducerea şi administrarea ţării se va face cu mandat temporar si atributi bine si explicit prezentate, de catre un consiliu provizoriu format din civili şi militari.

22 - Camera deputaţilor va funcţiona în VECHEA clădire a Parlamentului din Dealul Mitropoliei şi va avea pentru cheltuieli totale de funcţionare - admnistrare, max. 30% din suma retribuţiilor BRUTE ale parlamentarilor; retribuţia şi programul lor se va încadra în reglementările generale ale bugetarilor: fără PRIVILEGII sau diferentieri. Ei trebuie să se comporte şi să fie trataţi ca toti salariaţi normali, cu aceleaşi drepturi şi obligaţii ca toţi ceilalţi salariaţi bugetari.

23 - Justiţia se va reforma integral; structurile speciale, de tipul ANI, felurite consilii, etc., se vor desfiinţa; TRIBUNALELE vor avea NORME de eficienţă şi un program ca toţi bugetarii, iar retribuţia va fi legată de rezultatele efective; erorile judiciare vor fi imputate direct magistraţilor vinovaţi, iar consecinţele - inclusiv varii cheltuielile vor fi recuperate doar de la vinovaţi şi niciodată de la Buget!

24 - Avocaţii, notarii şi executorii judecătoreşti şi asimilaţii, nu vor putea funcţiona decât în cadrul unor organizaţii ale statului şi sub controlul acestuia. Avocaţii şi consilierii juridici vor fi calificaţi după un stagiu de minim 4 ani, iar costurile - veniturile lor vor fi contabilizate! Evaziunea fiscală nu va fi iertată nimănui, iar cei vinovaţi vor excluşi din justitie! Controlul averilor lor, se va face obligatoriu periodic sau la sesizarea unor cetăţeni prezentând dovezi pertinente! Înperioada verificării, cei supuşi acestei verificări vor fi suspendaţi din activitate!

25 - UN CAPITOL prioritar: DESFIINŢAREA excepţiilor în cazurile de austeritate, RECESIUNE ori stare de NECESITATE - razboi sau de insolventa temporara; in aceste cazuri, TOATE veniturile, salariile încasate vor avea o limită maximă unică şi anume: nu vor depăşi de 10 ori pensia unui fost membru C.A.P.;

25bis - Statul nu va mai face POMENI de niciun fel! Se va adopta şi principiul: CINE NU MUNCEŞTE MĂNÂNCĂ! Excepţie făcând handicapaţii incontestabili.

26 - INVESTIŢIILE vor fi total transparente la nivel NAŢIONAL şi în comisiile de control vor fi OBLIGATORIU reprezentanţii societăţii civile sub condiţia de a nu fi angrenaţi în nicio formă de partizanariat! Investiţiile EŞUATE vor fi imputate şi recuperate de la DECIDENŢI, ADMINISTRATORI dar şi executanţilor, în măsura în care aceştia aveau răspunderi legate de calitate si control asumat.
Se va înfiinţa un sistem naţional de control de calitate, prin varii comisii de recepţie.

27 - Câteva ATENŢIONĂRI:

- Constatând nepăsarea, tupeul unor partide pretins „social democrate", se confirmă ca TOTI POLITICIENII noştri, inclusiv zisii „independenţi", dar şi cei care conduc patronatele şi sindicatele, fac PARTE, din clasa TAGMEI JEFUITORILOR, îmbogăţiţi deopotrivă FĂRĂ MUNCĂ, sunt trântorii care consuma, "mierea" in dauna albinelor ÎMPUŢINATE deliberat.!?

28 - LUPTA DE MILENII DINTRE UNICUL CREATOR al tuturor văzutelor şi nevăzutelor, pentru ERADICAREA RĂULUI promovat de SATANA, a INTRAT ÎNTR-O FAZĂ DECISIVĂ, UCIGĂTOARE de VIEŢI!
SATANA a reuşit sa GLOBALIZEZE PĂCATUL PRIMAR şi este GATA SA FOLOSESCĂ TOATE FORŢELE SPRE ŢINTA SA DE MILENII VISATĂ: SĂ INSTAUREZE SATANISMUL pe PĂMÂNT prin EXTERMINAREA FIZICĂ a minim jumatate din miliardele de oameni. Aceasta prin felurite metode precum: RĂZBOAIE, BOLI provocate, MEDICAMENTE nocive vieţii şi printr-o ALIMENTAŢIE obţinută din MUTAŢII GENETICE UCIGAŞE, etc!

29 - Ce mai cred eu, ca ar mai trebui sa facem?

a. SĂ NU NE MAI IMPLICAM în acţiuni de stradă, chiar şi acelea NON-VIOLENTE, CĂCI RISCĂM SĂ MURIM DEGEABA! REPRESIUNEA este pregătită: puştile sunt aţintite deja spre fiecare din noi şi orice victimă ar reprezenta o victorie a satanistilor, a programului de exterminare a populaţiei globului pamantesc!

b. SA CONŞTIENTIZĂM ca in realitate: VISTERIA este GOALĂ, fiind devalizată de catre persoane cu misiunea de a ne aduce in stadiul de SCLAVI, muritori de FOAME, prin tehnica ASASINATULUI ECONOMIC CAPITALIST, acestia îndemnându-ne:
•    SĂ ACCEPTAM doctrina CAPITALISTĂ A PRIVATIZĂRII avuţiei cu ORICE PREŢ şi dintr-o ŢARĂ BOGATĂ si oameni harnici, priceputi innascuti si traitori cu frica de Dumnezeu, sa devenim mai saraci, decât pe vremea fanarioţilor.
•    va indemnam- rog sa să ÎNCURAJĂM nicicum NE-MUNCA şi LENEA sau ÎNDEMNUL SĂ INTRĂM în PRIMA BANCA întâlnită, unde se ACORDĂ PE LOC credite inrobitoare;
•    să nu acceptăm regimul de imunitate HOŢIILOR aflaţi la PUTERE, astfel încât falimentul şi datoriile create de ei să fie plătite din buget, pe seama noastra!
c. SA ŢINEM MINTE că ÎNDATORAREA reprezintă TEHNICA ADUCERII ÎN SCLAVIE şi CĂ ÎMPRUMUTUL odată făcut, reprezintă o victorie pentru TAGMA JEFUITORILOR, si pentru BOGAŢII LUMII. Să nu uităm că datoria externă a României poate ca depăşeşte 120 miliarde Euro, la care se vor adăuga zilnic dobânzile pe care tot noi poporul le platim, care inseamna multe noi miliarde!

ÎNDEMN: NU VĂ MAI ÎMPRUMUTAŢI de la banci NICIODATĂ, chiar cu ademenirea de COFINANŢARE, căci piaţa muncii se prăbuşeşte, FOAMEA ne va duce la disperare, iar ŞANSA ca „slugile" să fie mai bine plătite, este sigur nulă.
d. SĂ TRECEM la PLANUL DE SUPRAVIEŢUIRE BIOLOGICĂ ACTIVA A NEAMULUI romanesc sub CHEMAREA la aplicarea unui program naţional care sa insemne:

- să arăm, semănăm, sădim, etc. TOT PĂMÂNTUL arabil, grădinile, livezile şi viile, terenul ce-l avem nemuncit si prioritar sa ne asiguram apa potabila si raurile.
Să facem asta CU TOŢII: noi, vecinii, rudele, prietenii; iar OGRADA să o repopulăm cu ANIMALELE care ne pot asigura împreună HRANA şi piaţa agricolă. Această piaţă LIBERĂ, odată renăscută, VA FI benefică si DEZINTOXICĂRII ...

- să ne reparăm CASA şi ACARETURILE pentru o toamna roditoare,  o viaţa cu IARNI lungi şi grele, plină de neprevăzut si privitor la insamantarile viitoare.

- să ne asigurăm APA bună, cea a IZVOARELOR naturale, ca astfel sa evitam riscul unei posibile tăzmeriţe provocată şi de otrăvire a surselor publice de apă;

- să avem surse de lemn, chiar dacă avem acum şi instalaţii de GAZE, căci la un moment dat nu le vom mai putea plăti sau acestea vor deveni inactive;

- să lichidăm DEPOZITELE bancare, investind şi in varii în UTILAJE, inclusiv agricole agricole;

- ORICE PAS să FIE bine gândit, cu Sfatul comunitătii care se poate organiza prin clasica prietenie ancestrală, conlucrarea cu VECINUL şi în general cu aproapele nostru; renaşterea SOLIDARITĂŢII SOCIALE, incepând cu: BUNA DIMINEATA vecine!

- NU contaţi pe ajutorul de la stat: EL (statul) nu mai este al nostru, ci al hotilor;

e. ÎNDEMNAŢI-VĂ TINERII să se CĂSĂTORESCĂ curand şi să FACĂ COPII!

f. REÎNVIAŢI Căminul Cultural, HORA, gradiniţa, şcoala cu dascăli buni şi metodele educaţiei de odinioară, iar competitia spre marea excelenta sa reinvie !

g. Rugaţi-vă zilnic la BUNUL DUMNEZEU, cel ce ar putea fi astfel prezent mereu în fiinţa noastră, acum si in viata viitoare... cea de dincolo de moartea fizica!

h. Vă rog să ne reîntalnim, cât mai mulţi cu MARELE SFAT AL TĂRII propus, cu optimismul omului NEÎNVINS! Prin puterea lui DUMNEZEU şi cea a IUBIRII APROAPELUI, sa recitim ISTORIA ROMÂNILOR, a DACILOR şi altor neamuri ce au supravieţuit războaielor, lipsurilor şi care prin rezistenţa lor au DAT VIAŢĂ si urmasilor nostri!

Vă rugăm: ÎNŢELEGEŢI Romani de Pretutindeni,  IMPLICAŢI-VĂ neuitand ca Eminescu este al nostru cu a sa "Scrisoare III " ce trebuie mereu recitita!

Al dvs.  Aristide Buzuloiu şi colaboratorii săi, încă prea puţini...Vă rugăm faceţi ca Apelul sa circule nestigherit! iar vorbele noastre sa devina fapte si cantece... ca "tot cei romanesc sa nu mai piara, ci doar dusmanii sai.."

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left