Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Pe data de 13 mai, incepand cu ora 13:00 activistii Actiunea 2012 se vor imbraca cu tricouri negre si se vor intalni la statuia lui Stefan cel Mare si Sfant.
Acestia vor veni din toate colturile Republicii Moldova si din Romania. Nu vor lipsi nici membrii galeriilor de fotbal importante din Basarabia si din Romania.

Pe 25 martie am fost provocati de statalisti. Acum ei au anuntat ca nu vor respecta legea si vor veni din nou in fata noastra. E cazul ca nu mai acceptam ca altii sa ne spuna ce sa facem pe acest pamant romanesc.

Romanii Basarabeni nu mai pot accepta sa fie tratati ca slugi pe propriul pamant. Romanii Basarabeni vor iesi in strada sa arate ca sunt multi, ca ei conteaza si ca vremea fricii de ocupator a disparut.

Pe 13 mai, ora 13:00 trebuie sa vii la mars. Si nu este de ajuns. Suna-i pe toti prietenii tai si informeaza-i, trimite-le sms, trimite-le email, trimite-le mesaje pe facebook. De asemenea trebuie sa ii rogi in mesaj sa faca acelasi lucru. E important sa le aratam ca suntem multi.
Nu mai puteti sta acasa si sa asteptati ca altii sa lupte pentru drepturile voastre romanesti, pentru drepturile voastre europene. V-ati nascut cu ele si trebuie doar sa le luati.
 
Vrem Unirea Basarabiei cu România

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left