Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Reeditare ST= LS nr. 129, 30 ian. 2012
CELE 7 LEGI DIVINE - scurta incursiune

Precizari:
Din studierea scrierilor vechi sau curente, ca si din propriile mele constatari din care unele extrasenzoriale, ONG Sfatul Tarii, cu datele de mai sus, si in scopul de a prezinta colegilor sai si publicului larg, concluziile in care autorul CREDE, am concluzionat in 2 texte DISTINCTE, ca este folositor sa pun in dezbatere-colectiva organizata la vedere, CONCEPTIILE legate de TEMELE pe care OMUL si le-a pus de la aparitia sa pe pamant si anume:
 • Cine este CREATORUL vietii pe pamant al tuturor vazutelor si al celor inca nevazute?
 • Ce urmeaza dupa moartea fizica, decesul nostru - ce ne asteapta?
 • Daca reincarnarea este adevar sau...
 • Increderea in incursiuni extrasenzoriale, in lumea de dincolo si in ce masura scrierile si practicile unor anumiti semeni sunt credibile sau nu?
In aceste scopuri am rezumat 2 Studii anteproiect si anume:
 1. Cel de fata, dezvoltat mai jos, identificabil sub titlul de sus: CELE 7 LEGI DIVINE de interzicere - reeditare ST=LS nr. 128, 30 ian. 2012
 2. Si separat, sub titlul CELE 7 legi UNIVERSALE extinse. ST=LS nr. 129, 30 ian. 2012
Mai jos concis prezentate, SUNT LEGILE DIVINE pe care le vom comenta organizat.
 1. INTERZICEREA NEGARII lui DUMNEZEU
 2. INTERZICEREA BLASFEMIEI la adresa lui DUMNEZEU
 3. INTERZICEREA OMORULUI
 4. INTERZICEREA FURTULUI
 5. INTERZICEREA RELATIILOR SEXUALE ILICITE - [adulter, incest]
 6. INTERZICEREA CRUZIMII FATA DE ANIMALE [si de a MANCA dintr-un animal inca viu]
 7. OBLIGATIA de a CREIA INSTANTE-ORGANISME care sa asigure respectarea celor 6 LEGI.
CELE 7 legi UNIVERSALE extinse:
EXTRASE selectate (scriere color) si cateva PRECONCLUZII, ale semnatarului.(rog a nu se confunda cu cele 7 Legi Divine de INTREZICERI ale "UNICULUI CREATOR = Dumnezeu UNUL-TATAL" - material-distinct -cauta rog)
Cu mii de ani in urma, o entitate DIVINA a coborat dupa catastrofa Atlantidei, in zona Egiptului si Daciei spre a readuce viata la normalitatea anterioara.
Sa ne amintim, ca toti faraonii si zeii-faraoni consemnati de cultura istorica - spirituala a Egiptului, aveau nume care incepeau cu "K". Deci si Kharmes este adevaratul nume divin al lui Hermes".

1. Legea MENTALISMULUI (totul este SPIRIT=Universul este unul MENTAL = Dumnezeu - Unul - Tatal)
Tot ceea ce exista in Univers este Spirit, Spiritul Infinit al lui Dumnezeu MUA-AUM (sunet primordial). Universul este Dumezeu, Totul, si acest Tot se serveste de Mental, pentru a pune Universul manifest in miscare. Dumnezeu Spiritul, creeaza prin intermediul Mentalului Sau. Orice forma de viata, are la baza Spiritul: o Energie Inteligenta, de o inalta frecventa vibrationala. Inteligenta Sa, de gandire, genereaza continuu un flux permanent de Gandire, deci de Energie. Totodata, Spiritul foloseste Inteligenta Sa Infinita, care reprezinta Gandirea. In baza acestei Gandiri, Dumnezeu creeaza si transmite Mentalului Universal, care este, o functie a Spiritului. Inteligenta Spiritului ce ofera, un model de Creatie a Mentalului, ca o Idee ce poarta o anumita informatie. Mentalul Universal este un sablon care, preluand Ideile a Spiritului o transforma din Energie, in Materie. Exista multe nivele de condensare a Energiei Universale Inteligente, si toate sunt frecvente vibratioanle, ale Mentalului Universal. Celelalte legi sunt ale Mentalismului si sunt creatii, Mentale, nascute din Infinitul-Dumezeu.

2. Legea CORESPONDENTEI (tot ce este SUS este si jos, dreapta si stanga, bine si rau, perechi ale contrariilor, etc.)
Ceea ce este Inapoi este ca ceea ce este Inainte; ceea ce este Inainte este ca ceea ce este Inapoi; ceea ce este la Exterior este ca si ceea ce este la Interior si invers.

Legea Corespondentei este o creatie Mentala si arata: Universul, evolueaza pe baza Simetriei. Dumnezeul avea nevoie de un reper, Creatia Sa, spre a se putea fi Dumnezeu Manifestat. Iisus ne-a invatat rugaciunea "Tatal nostru", spune: "...Precum in Cer, asa si pe Pamant", deci o lege... Tot EL "Ce veti lega in Ceruri, va fi legat si pe Pamant si ce veti dezlega pe Pamant, va fi dezlegat si in Ceruri".
Cultura chineza are simbolul Ying-Yang, care formeaza pe Tao, adica Dumnezeu. Atat Yin, cat si Yang, au cate un punct, din energia celuilalt, ceea ce indica Simetria. Referindu-ne la centrele de energie, pe care hindusii si tibetanii le numesc chakre Exceptand chakrele Muladhara si Sahasrara, celalalta au cate un vartej (con) pe partea anterioara si pe cea posterioara a corpului: deci Inapoi si Inainte. Mana noastra dreapta este identica si simetrica cu cea stanga, la fel ochii si urechiile. Ideile noastre care se nasc in interiorul Mentalului nostru. Tot Iisus: "Cand ceea ce este in Afara este la fel cu ceea ce este Inauntru".

3. Legea VIBRATIEI - o minifestare a energiei UNIVERSALE (legea lui Dumnezeu SPIRIT)
Legea Mentalismului vibreaza, Legea Corespondentei vibreaza, Legea Polaritatii vibreaza, Legea Cauzei si a Efectului vibreaza, Legea Ritmului vibreaza, Legea Genului vibreaza. Totul se misca Sus, Totul se misca Jos, Totul se misca si vibreaza in Interior, Totul se misca si vibreaza la Exterior, Totul se misca si vibreaza Inainte, Totul se misca si vibreaza Inapoi, si asa mai departe.
Vibratia este o manifestare a Energiei Universale, care poseda Inteligenta Infinita, fiind Dumnezeu Spirit. Deci Spiritul este Vibratie Ganditoare. Existe multe nivele de vibratie, de Sus pana Jos, din Interior catre Exterior, de la Inapoi catre Inainte, de la Stanga catre Dreapta. Vibratia cea mai inalta este Energia Pura, iar cea joasa, o condensare Inteligenta a Energiei, prin Mental. De asemenea, Vibratia Energiei se manifesta in cele mai mici particule posibile. Vibratia determina miscare si schimbare, doua Forte Suverane in Univers generate de actiunea implacabila a celor sapte Legi. Vibratia constituie mecanismul subtil prin care Viata isi desfasoara procesele sale de evolutie, oriunde in infinita intindere a Universului. Asadar, Miscarea si Schimbarea, cele doua "fete" ale Vibratiei, ce stau la baza oricarei forme de existenta. Din cauza permanentelor Miscari si Schimbari, manifeste ca Vibratii, nimic in Univers nu are vreun moment de repaus. Gandirea se constitutie ca o Vibratie Inteligenta. Inteligenta este un proces vibrational, care la randul ei, genereaza anumite schimbari aspura tintei catre care isi indrepta energia. Trebuie stiut ca Gandirea determina o unda vibrationala care se propaga la infinit, in functie de intensitatea cu care a fost emisa. Ca Sursa permanenta si inepuizabila, Dumnezeu este Vibratie ce se propaga simultan oriunde, caci are trei calitati: Atotprezenta, Atotpotenta, Atotcunoasterea. In orice punct din Univers, Dumnezeu exista, si de aceea fiecare din infinitatea de puncte constituie sursa vibrationala. De aici reiese o infinita retea de vibratii, toate la unison si pe frecvente diferite. Toate se interpatrund si din combinatii rezulta si alte vibratii. Aceste interactiuni mentin permanent Viata in intregul Univers.
4. Legea POLARITATII (totul este DUBLU-SIMETRIE)
Simetria contine principiul dualitatii, care fac ca procesele sa fie ordonate. Astfel, simetria face intotdeuna puncte de reper, necesare evolutiei. Partea de Sus se raporteaza la Partea de Jos, partea de Jos se raporteaza la partea de Sus. Stanga se raporteaza si evolueaza in functie de Dreapta,... s.a.m.d. Exteriorul in raport de Interior. Ceea ce se petrece Inainte s-a petrecut Inapoi, etc.
Tot ce se intampla Sus, ca Vibratie, Cauza si Gandire in permanenta trebuie sa se raporteze la ceea ce se intampla Jos, pastrandu-se astfel simetria si echilibrul. Sensul pe care evolueaza Stanga are aceeasi semnificatie cu sensul pe care evolueaza Dreapta. Stanga nu este aceeasi cu Dreapta dar Stanga poate deveni Dreapta si invers, schimband unghiul din care privim. Stanga este asemanatorul si Dreapta neasamanatorul, ele se pot schimba reciproc. Energia Pura si Materia sunt poli opusi, iar natura lor este identitca caci ambele provin din aceeasi Unica Sursa, care este Dumnezeu. Aceste notiuni - Stanga-Dreapta, Inainte-Inapoi, etc. sunt manifestari ale Inteligentei Divine Infinite, care lucreaza cu doua valori tocmai pentru a da un sens de evolutie intregului Univers, prin imbinarea armonioasa a contrariilor.

5. Legea RITMULUI - evolueaza si degenereaza.
Totul se scurge in Interior sau in Exterior; orice lucru are durata sa; totul evolueaza, apoi degenereaza; miscarea pendulului in partea stanga, este egala cu miscarea pendulului in partea dreapta.
Stanga tinde sa evolueze catre Dreapta; astfel Stanga se scurge in Dreapta, iar Dreapta se scurge in Stanga; ceea ce este Sus, se scurge in Jos, ceea ce este Jos, se scurge in Sus (prin inversare, Sus devine Jos si viceversa); Inaintele se scurge catre Inapoi, iar Inapoi se scurge catre Inainte (pentru a respecta polaritatea); Caldul se scurge catre Rece, iar Recele se scurge catre Cald."

6. Legea CAUZEI si EFECTULUI - tot a bipolaritatii.
"Orice cauza are Efectul ei si orice Efect isi are Cauza sa; exista numeroase planuri ale Cauzei, precum si numeroase planuri ale Efectului; totul se intampla conform acesti legi si nimic nu-i scapa. Cauza este un pol, in timp ce Efectul se constituie in polul opus. Atat Cauza, cat si Efectul sunt de natura identica, deoarece ambele se manifesta in si din aceeasi sursa = Unicul Creator. Desi sunt identice, ceea ce le face distincte una de cealalta este chiar polaritatea care le ofera grade diferite de manifestare. Cauza va avea o anumita frecventa vibrationala, intotdeuna diferita de cea a Efectului, au frecventa proprie, specifica".
Cauza este un pol, in timp ce Efectul se constituie in polul opus. Atat Cauza, cat si Efectul sunt de natura identica, deoarece ambele se manifesta in si din aceeasi sursa, Unicul Creator. Desi sunt identice, ceea ce le face distincte una de cealalta este chiar polaritatea care le ofera grade diferite de manifestare. Cauza va avea o anumita frecventa vibrationala, intotdeuna diferita de a Efectului.

7. Legea GENULUI - masculin si feminin - procreerea vietii.
Aceasta Lege arata adevarul: genul exista peste tot. Masculin si feminin sunt in actiune constanta. ESTE adevarul nu numai in plan fizic, ci si in planurile mental si spiritual si ca Legea a lucrat si pentru a crea si regnuri. Orice lucru, orice individ contine cele doua elemente, masculin si feminin, sau chiar Marele Principiu. Orice element masculin are si cel feminin, si invers."
"Studiul Legilor Universale trebuie aplicat, altfel lucrurile vor deveni din ce in ce mai dificile. Cu totii suntem responsabili de respectarea si aplicarea Legilor Universale, caci aceasta actioneaza simultan din Australia pana in Alaska, din China pana in Tara de Foc. Iar dezechilibrele ce se manifesta in natura, sub forma feluritelor calamitati, sunt rezultatul faptului ca noi am uitat de aceste sapte Legi Universale.

Concluziv: Cele prezentate le propun spre dezbatere permanenta care sa devina un capitol PRIORITAR al vietii trecatoare a omului e pamant si a CONTINUARII vietii lui in LUMEA de DINCOLO - de apoi, numind-o: "SOCIALIZARE si ADEVAR SPIRITUAL" stiind:
 1. DUMNEZEU TATAL sau oricum i-am zice, EXISTA cu ADEVARAT! EL si creatia SA, prin studiile-partial prezentate m-au convins: ca "EL este ATOTPUTERNICUL creatorul tuturor VAZUTELOR si NEVAZUTELOR si totodata ca VIATA continua dupa moarte in LUMEA de DINCOLO. "Amandoua sunt ADEVARURI de NECONTESTAT!
 2. Alaturi de EL aflam ca prin simetrie exista si actioneaza impreuna si SUFLETUL sau pereche de GEN FEMENIN, NUMITA MAMA DIVINA partenera egala de viata a LUI (unele scrieri o numesc Mama ANZA).
 3. Din studierea celor 7 LEGI DIVINE UNIVERSALE, mai aflam deci ca insusi Creatorul nu este DOAR primul din PARINTII NOSTRI CERESTI, ci o are alaturi ca partenera pe Mama ANZA. Prin similitudine iata: aflam ca in VIATA MATERIALA a pamantenilor, regasim cuplul, familia avand totdeauna = O MAMA si UN TATA, ca ehivalent al familiilor din CERURI-DIVINE: PARINTII NOSTRI SPIRITUALI!?
 4. Totodata se confirma si faptul ca MESIA - "salvatorul spiritual" EXISTA in lumea de dincolo -numiti uneori "sfinti", sunt impreuna cu CEI 2 CREATORI Divini, incepand cu IISUS, dar nu in versiunea iudeilor care au falsificat adevarul, in scopul DOMINATIEI si distrugerii omenirii prin SLUGILE SATANEI (vom dezbate tema distinct, inclusiv falsitatea creerii de locase de cult felurite sau religii diferite, bazandu-ne pe marele adevar ca Dumnezeu este UNUL care isi iubeste TOTI OAMENII si nu-i indeamna sa lupte, unii impotriva altora =TOTI SUNT FII LUI, TOTI iubiti deopotriva).
 5. Concluziv se confirma adresarea REZUMAT al rugaciunii: "TATAL Nostru" al carui INDEMN simplu, PROFUND, AUTENTIC, ATOTCUPRINZATOR este cel AL IUBIRII = "IUBESTE-L PE DUMNEZEU si APROAPELE ca pe TINE INSUTI" - echivalent cu proverbul autohton: "cea ce tie nu-ti place altuia nu face!"
 6. Distinct vom prezenta in dezbaterile colective propuse si studii credibile despre VIATA de DINCOLO, PROCREERE, REINARNARE si altele utile semenilor.
 7. Separat, vom aborda si tema RAIULUI, IADULUI, doua adevaruri, total diferite de cea ce biserica a indus sau mai induce in mintea uneori, labila a oamenilor.
 8. Despre civilizatiile extratereste, dupa ce vom face ORDINE in casa noastra pamanteasca.
Permite-ti-mi sa va adresez urarea cea mai potrivita: Fie ca Bunul UNUL DUMNEZEU SA VA/NE BINECUVINTEZE!
Un necunoscut muritor: Aristide Buzuloiu

 • Bold
 • Italic
 • Underline
 • Stroke
 • Quote
 
 • 250 Characters left