Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Sfatul Tarii - ST-ESN raspunde direct celui ce ni se adreseaza, ca fara obligatii pecuniere, va putem ajuta in:

  1. managementul privat,
  2. in domenii de sanatate generala - acestea cu caracter confidential - si in promovarea pe site-ul nostru a reclamelor publicitare ale firmelor autohtone - cu caracter public deschis si comentariilor...

C.Credem ca o VIATA SANATOASA INSEAMNA :sa ne iubim aproapele ca pe noi insi-ne si atitudini globale precum:

1. FAMILIE constituita pentru VESNICIE in aceasta viata pamanteasca f.scurta..

2.IUBIREA NECONDITIONATA intre sotie, sot, copii, bunici,strabunici si prieteni, sa fie una solida...fara ezitari..

3.GIMNASTICA zilnica, din fiecare dimineata sa fie obligatorie...

4.MANCAREA-odihna sa insemne 6 tinte obligatotii: a.Dimineata-gimnastica dupa trezire..b.micul dejun, c.masa de pranz, d.plimbare-miscare in aer liber curat=mers zilnic pe jos minim 4 km. pe zi ! e. gustare la orele 17-18 ; f.mancarea de seara inainte de culcare dar nu mai tarziu de orele 20.

5.Calitatea mancarii = mancare ecologica controlata calitativ si apa sa fie calduta totdeauna in proportii variabile, dar insemnand un total de minim 2 litri pe zi...si noaptea nu se bea nimic...Dimineata dupa stomac golit si spalat bine la popou cu apa nu rece ci calduta, se bea prima ceasca, cu apa calda sau ceai de plante....

6.BUNA DISPOZITIE permanenta=ras, glume vesele, intalnire cu prietenii, dar excluse carcoiumile sau bordele..

7.Castitatate fetelor si baietilor  si casatorii doar dupa 18 ani si cu o calificare profesionala dobandita si de buna calitate..dovedita concret, nu doar prin hartii sau prin bunavointe... dubioase

8.VACANTELE anuale sa fie placute, in grupuri complexe si expuneri la soare, interzise la orele pranzului-11,30...15  Bronzatul este o o mare greseala ...cu consecinte greu de reparat..Atentie nu folositi diverse pomazi..toate toxice..O umbrela de soare este o optiune excelenta..

9. Expunerea indecenta - a femeilor, barbatilor si copiilor, este de exclus..Sexul este o placere omeneasca, numai atunci cand INTIMITATEA gestului este absoluta...si in mediu familia intim bine ales..

10.Sigur critici vor fi...dar NU UITATI ca suntem creati si cu un elementar mod de VIATA, in care FAMILIA este o institutie a CREATORULUI DIVIN si a judecatii de apoi..

11.COPII trebuie sa fie o tinta tot DIVINA si ca atare CHIURETAJUL nu trebuie admis decat in cazyuri de reala sanse ca mama sa nu supravietuiasca..sau copilul sa se nasca cu deficiente..Nasterea in apa a copilului, va fi tehnica viitorului...

12.Pensionarea la anumita varsta, trebuie interzisa..COMPETITIA PROFESIOALA nu este a varstei ci a CAPACITATII profesionale dovedita prin acte, ci prin COMPETENTE dovedita.. Stafeta generatiilor trebuie inteleasa ca ADEVAR Divin..

13.La solicitari  explicite, inscrise pe www.sfatultarii.ro sau mail<Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.> putem deveni prieteni pe vecie!

Cu alese consideratiuni...! Aristide Buzuloiu=Ar.Buz


  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left