Loading...
 Sfatul Țării Românilor de Pretutindeni
Aristide Buzuloiu / Site ATITUDINI
Aristide Buzuloiu

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 


Breaza-Bucuresti 5 ianuarie 2013/2014


La varsta de cca 3 ani, priveam prin geamul casei, cum trecea un convoi de lume, spre cimitirul com. Acmanghit-Cetatea Alba-a Romaniei MARI- in care parintii mei-nostri, IULIANA si CONSTANTIN BUZULOIU,f.tineri. traiau si  erau invatatori la scoala primara din localitatea amintita mai sus; Anterior, Basarabia revenise in 1918, la PATRIA SA-Patria MAMA...!
Era o prima intamplare ce mi-o reamintesc vag !? Atunci m-a apucat plansul si dupa ce mama m-a linistit si convoiul a trecut, i-am pus o intrebare-balbaita-naiva: "de ce ne nastem, traim, murim... !" si pe care am uitat-o...cativa ani..

lntrebarea s-a reactivat si dezbatut mult, cand am asistat  la moartea si apoi inmormantarea fratelui nostru mai mic, anume EDUARD / pastrez fotografia evenimentului../

O noua intamplare s-a petrecut in 1940 cand dupa ultimatul sovietic, puteam sa ne refugiem in Romania, dar am fost retinuti de sovietici,la Prut si reintorsi la Acmanghit..!?. Mama ramase-se singura cu trei copii, fratii gemeni Aristide si Virgiliu si cu al 3-lea sub un an de viata-Valerian-[tata fusese anterior,mobilizat la Turnu Severin si apoi trimis pe front, din ..Oltenia]. In ian-martie 1941, am fost  trimisi toti 4, in deportare spre Siberia-si am scapat teferi: reintorsi la Acmanghit, prin VOIA si bunavointa unor soldati curajosi..; Sunt incredintat insa ca a fost in fapt o decizie DIVINA !

In 1942, tata Constantin tanar ofiter roman al Reg. 95 Infanterie din Turnu Severin, s-a aflat printre batalioane romane romane,care s-au supus Ordinului dat comandatului suprem, Maresalul  Ion Antonescu ..." VA ORDON SA TRECETI PRUTUL "

.....Azi la varsta de 83/84 ani, batran si vaduv, fara scumpa mea, unica si vesnica mea sotie ERMINA-decedata in 2008, devenit STRABUNIC prin fiica fiicei noastre, Anca si sotul ei Adrian, am concluzionat ca aceasta postare,este foarte probabil, ultima mea SPOVEDANIE... in fapt,cred:
    # Ca trairea materiala pe pamanteasca, este in 3 dimensiuni relativ palpabile= si este etapa acceptata si de mine si pe care am numit-o PURGATORIU. Cred in aceasta traire lumeasca dam examenul "LUPTEI CONTRARIILOR"- dintre Voia Sfintilor nostrii Parinti= Tatal Ceresc si Mama Divina si Fortele Raului- Slugile satanei -pe care fiecare muritor are sansa de a-l trece sau nu...Totul depinde de faptele noastre BUNE, care duc la MANTUIRE= viata VESNICA cea de dincolo de moarte ! Faptele  RELE ne vor conduce la reintruapare-reincarnare si cazne, una sau mai multe, pana cand vom putea- mai devreme sau tarziu,trece definitiv la VIATA VESNICA si reintalni cu tot neamul nostru cel adormit sau care va sa vina..

   ##Partial concluziv = spre stiinta, intelegere, comentarii si dezbatere, sub crezul meu de o viata...traita in respect fata de cele 7 legi Divine / nu decalogul variilor-multiplelor religii credinte. care sunt mistificate.. deloc intamplator..; In fond,personal :
   a.Sunt incredintat fara tagada, ca legatura dintre fiecare OM si PARINTII nostri DIVINI=TATAL CERESC si Mama Divina-Azna [ Rog:retineti faptul ca  numitul DUMNEZEU, nu este singur ci o are alaturi pe partenera sa, mai sus mentionata   ]  Si mai precizez inca o convingere= trecerea prin judecata de APOI, este una directa si fara mijlocirea cuiva, ci una directa ! Merita sa-l cititi-ascultati si pe Dr. Dumitru Constantin DULCAN cel care prezinta in scrierile sale titrate sau sub titrate..Precum: "MINTEA de DINCOLO" "Inteligenta Materiei" "In Cautarea sensului pierdut", sau multiplele sale interviuri publice video. Pentru alte detalii.despre,consultati  cartile sale si cele ale:Sylvia Browne...= "Viata in lumea de DINCOLO " si al aceluas autor si cartea cu titlul"CALATORUL MISTIC"; sau Anthony Peake="Exista Viata dupa Moarte..?"  si nu in ultimul rand si " Viata dupa Viata" publicata de Raymond Moody junior...]
    b. Viata de dincolo de MOARTE, pentru cei care au respectat cu temeinicie Legile Divine si cele Extinse../ rog a fi citite toate aceste legi ..[ unele mentionate-postate de mine in acest site.../, a fi corect intelese si facute individual si neconditionat...macar in etapa de initiere...apoi hotaririle va apartin..]
    c. Reincarnarea=REINTRUPAREA sunt parte ale legilor Divine, iar credinta in VIATA VESNICA este probabil,in cu totul alte dimensiuni necunoscute integral omului, care pot fi mult diferite de simturile noastre pamantene , dar care sunt incontestabil spirituale-nu materiale si cu alte reguli-feerice cred si eu si altii- decat cele cele pamantesti....
   d. Ca Mantuitorul Iisus Hristos, a fost tot un fiu al Sfintilor Nostri UNICI PARINTI...trimis intrupat de acestia spre a ne arata CALEA, ADEVARUL si VIATA si ca noi toti  suntem frati-surori, dar EL, a ramane mesagerul botezat-MESIA.
   e. Inchinarea la diverse religii, "lacasuri de CULT", sunt creatii ale fortelor RAULUI –ca si ispitele lor. care tintesc  in fapt OSANDA noastra, prin varii metode in trairile lumesti, in fapt sa creeze un HAOS material generalizat..!?
   f. Apocalipsa poate fi pusa in discutie, dar cu mari rezerve-personal sunt increditat ca DUMNEZEU in exprimarea curenta-, este BUN, MILOSTIV,IERATATOR cu toti fii LUI...dar nu sunt exluse nici alte ipoteze materiale, cand RAUL EXTINS, sa impuna solutii radicale, ca exterminare partiala sau totala si recladiri...inca necunoscute oamenilor..!?
  g. Copiii sunt rodul iubirii profunde-cinstite dintre un barbat si o femee, iar procreerea ca si detaliile acesteia, sunt in fond necunoscute muritorilor= Este subscrisa indemnului IUBIRII directe " Sa-L iubesti pe DUMNEZEU si APROAPELE TAU , ca pe tine insusi,"inclusiv, prioritara este institutia FAMILIEI care traieste in iubire unica si vesnica pe acest pamant si dupa..,  Personal cred in aceste adevaruri si rog,invit cititorii neincrezatori, sa stam de vorba,cu argumente !? Multe pot fi, adevar provenit din traditiile sprituale dovedite prin oameni care au trait si trecut "dincolo" Multe revelatii..se stiu..!   Inclusiv Visele sau experientele trascedentale-ex.Bogdan Petriceicu Hasdeu !?
    h. Universul actual trebuie acceptat cu multe rezerve, mai ales ca FORTELE INTUNERICULUI pot creia- prin trucaje false, REVENIREA pe pamant a unor FALSI extraterestri sau trimisi ai lui D-zeu !!??
    i. SANATATEA fizica si durata de viata sunt in MAINILE fiecaruia dintre noi: "SUNTEM si PUTEM sa fim CEACE VREM sa fim..." Multi cunosc si : " Sugestia-autosugestia, visele,comunicarea cu cei morti,etc. Dar atentie la facaturi oculte..!?
    j. Dezbaterile laice sau pretinse ale multor felurite religii, inclusiv falsele minuni, pot fi facute cu prima conditie = sa renuntam la NAIVITATEA unor oameni care sub masca unor  misionari, mimeaza, false minuni.,Se predau in fond si FORTELOR INTUNERICULUI ..care fac profituri materiale dela naivi..Atentie: NU EXISTA vreun POPOR ALES...!

    l.RUGACIUNEA sincera-profunda-zilnica-, este BENEFICA, atat celor VII, cat si celor MORTI, daca este individuala, iar  faptele bune-inclusiv pomeni-, pot fi sau chiar-sunt destinate sa completeze rugaciunile noastre individuale  !?             

Cititorule te ROG: FII BUN,CU ZAMBETUL SI FAPTA BUNA la vedere, EXCLUDE orice fel de cearta, dusmanie, invidie ca unul este mai bogat,frumos,etc.- TOTI, dela opinca la vladica, IN LUMEA "de dincolo", plecam GOI...

PS.Rog toti cititorii de buna credinta, sa participe la lamurirea multor detalii care ii framanta..dar fara prejudecati, ci consultandu-ne mereu, incepand cu MAREA noastra FAMILIE de COPII, RUDE PRIETENI,vecini...pentru revenirea la o VIATA NORMALA a PACII DURABILE si A ECHITATII sociale, in state.. NATIUNI ! Atentionare: TOTI: ALBI, NEGRI...alte culori, state sau culturi: TOTI SUNTEM FII CREATIEI DIVINE, AVEM DREPTUL la munca, bucurii,HRANA, MANTUIRE si  intr-un final...la VIATA VESNICA..!

Aristide Buzuloiu


  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Stroke
  • Quote
 
  • 250 Characters left